Услуги

Нашиот тим е целосно посветен на создавање и инкорпорирање на нови елементи во фотографијата, препознатливи по уникатeн стил

Концептуална, сценска фотографија во студио за деца, фотосеии за бременост  и фотосеии за новороденчиња

Нашето студио располага со најразлични сцени и реквизити од природни материјали со кои на автентичен начин ја прикажуваме секоја одделна сцена и моќта на детската насмевка и игра.
Теренско фотографирање на настани

Можност за да ги зачувате вашите среќни моменти од разни прослави и свечености со ангажирање на професионален фотограф.
Изработка на фото - проекти 

Подготовка и изведба на концептуална и модна фотографија под уметничко раководство на Photo Factory Team.

Сведоштва