За Нас

Ние сме тим од креативни луѓе кои претвораат пиксели во живот.

Тимот на Photo Factory е составен од професионални фотографи, графички дизајнери, сценски изведувачи и стилисти.

Долгогодишното искуство со фотографија и гореспоменатите професии на сите нас заеднички ни даваат можност за инспиративно изразување во областа на фотогафијата, истовремено со специфичен приод на истата инкорпорирајќи елементи на сцена кои ја доловуваат автентичноста и посакуваната сцена за реализација на една детска фотосесија.

Знак на препознавање во нашите фотографии е користење на природни елементи и обрнување внимание на секои детаљ одделно,  кои заеднички придонесуваат да се долови посакуваниот ефект и суштината на секоја фотографија.


Photo Factory Team